Beskæring af chili og ugen i haven


Nu har de fleste af chilierne…

… fået klippet toppen af og dermed halveret i deres størrelse. Det er så vigtigt at huske at beskære sine chiliplanter for at de for det første bliver stærkere og flottere, men ikke mindst vil give et større afkast af frugter. Faktisk kunne jeg have haft beskåret dem tidligere, men det har jeg ikke haft overskud til så det blev i går søndag. Du kan se billeder af de chili jeg har klippet toppen af HER.

Ugen i haven

Er begyndt at pakke alle de ting ud som har været beskyttet af presenning vinteren igennem samt fjernet lidt imellem fliser af ukrudt der synes at de så stråler sol der allerede har været fremme er himmelsk for deres vækst. Men lidt stemningsbilleder ses herunder, set fra mange vinkler men alle set fra og i haven i ugens løb.

, ,