Fugle som foderhus


Blå fugle som foderhus…

Fandt dem i forgårs da jeg var på udkig efter en af disse praktiske og foldbare indkøbskurve. De jeg har er slidte og efter at have været i diverse forretninger hvor jeg troede de i sin tid var købt endte jeg hos Jysk, hvor de blå fugle faldt mig i øjnene. Tænkte straks at de ville passe helt fint sammen med alle de andre ‘Villakulla’ fuglefoderautomater og -bræt i haven. Så jeg snoldede for en ti’ er! Hjemme igen fandt jeg en ubrugt lim, klippede en bambuspind i to og hentede jutegarn frem. Efter at have monteret pind og snor hang de ikke helt i vater så jeg måtte i sykælderen og se hvad der kunne bruges til at justere snoren med. Fandt store plastperler i lilla som passede fint til fuglene. Så i går morges inden jeg tog på arbejde blev den ene hængt op i haven med frø i og det var fuglene glade for – den var i hvert fald tømt da jeg kom hjem.

Træfoderhuset…

Blev færdigt i forrige weekend og det er også en succes hos småfuglene. Det fik jeg en tur med sort camouflage maling men kunne ikke dy mig for at gøre det uperfekt, så jeg malede taget i ulige tern med kalkmaling for til sidst at lukke det med lak. Det fungerer fint sammen med alle de andre foderstationer i haven. Jeg er ok tilfreds med rodet og fuglene ligeså ;))

, ,