Vilde fugle og en enkelt Papegøje


Eksotisk besøg på foderbrættet

 min nabo Marianne fortalte mig i går at der var en tamfugl blandt de mange gråspurve der sad og ventede i hækken på vand og fuglefrø.

Her til morgen fyldte jeg så op, og kort efter hørte jeg fuglespektakel. Det viser sig at denne flotte grønne papegøje havde fortrængt due-teenagerne fra foderbrættet.

Det er dog lidt synd at tænke på at, der er nogen som fejlagtigt har fået lukket deres papegøje ud.

Håber de får held med at få den indfanget igen.

Eftermiddagsbad og snak…

Da jeg åbner havedøren her til eftermiddag hører jeg en fugl pippe anderledes end gråspurvene normalt pipper, og det er så papegøjen fra i morges der er på besøg igen. Den sad og hyggede sig i et af de hængende fuglebade mens den snakkede.

Den fik så øje på mig og mit kamera og tænkte at den skulle charmere sig til nogle ekstra fuglefrø – og det fik den. Kom helt tæt på papegøjen og talte til den for at se om den er håndtam, men så kom der en hulens masse af gråspurvene og skræmte den væk.

Tæt på at den kom ned fra stolpen, måske senere eller i morgen.

, ,