Fugle og gravsted


Fiskehejre

 Kigger man rigtig godt efter så står der en fiskehejre unge imellem dunhammerne i venstre hjørne af billedet her til højre.

Den voksne fiskehejre fløj da jeg gik ud til gadekæret der ligger lige foran min søster og svogers hjem. Havde lyst til at sidde og kigge lidt på deres fugle der er en anelse anderledes end de mange gråspurve der holder til i min have.

Havde fået omlagt en arbejdsdag og var derfor taget på landet for at slibe pyramidestolperne til min søns gravsted.

Der var dejligt roligt at have deres hus og have for mig selv en stund. De bor rart og med smukke omgivelser i alle fire verdenshjørner.

Forrest ligger gadekæret med diverse fugle og en skildpadde der indimellem dukker op på græsset. I vandet er der også fisk som nogen gange springer som laks kan uden at det er en laks.

Til den ene side ligger der et smukt gods og den anden side en gammel kirke klods op af deres æble og pærelund.

Bagerst ligger der marker og dem har de indhegnet i et forsøg på at rådyrene ikke kommer ind i haven og spiser deres krydderurter og blomstertoppe. Det er helt umuligt at undgår for de tager bare indkørslen i stedet for.

De er nu også søde for en kjøvenhavner men det falder ikke helt i så god jord for en fra landet at de spiser afgrøderne.

Andemor med sine halvstore ællinger var også skønne at se på, men det kunne jeg jo ikke blive ved med så tilbage til terrassen og arbejde videre med egestolperne.

… lidt fra landet

Gravsted

Min bror har skaffet egetræet og min svoger har hjulpet mig med at skære pyramidestolper ud med sin motorsav.

Er glad for at stolperne er blevet som de er blevet med hver sin unikke facon. Min søn var glad for naturen og meget glad for træ, derfor er dette gærde af egetræ blevet til. Det skal pryde hans gravsted med den timian han var så glad for samt med diverse smukke husløg og stenurter. Rundt gærdet skal for at indkranse det, ligge de mosaiksten jeg har lavet og dem Malthe og Josefine har kreeret.

På min første tegning var der tænkt fem stolper, men da jeg lavede en skabelon af papir med mosaikstenene omkring reducerede jeg det til fire stolper.

Snart er det tid til at gravstedet skal gøres færdigt. Venter på at kirkekontoret melder klar med det de skal gøre.

Lidt efter lidt

, , , ,