Bambuspinde, chili og tomater


Bambuspinde

Havde tænkt mig en rolig dag i haven med at give støtte til chiliplanterne der gror næsten uhæmmet, men vi har fået pålagt at få vandbassiner rundt omkring på vores små pladser og det afstedkommer larmende maskiner i et væk. Så jeg har fundet på at køre op til en af mine yndlingsbutikker som har godt og billigt tilbehør til dyrkning af chiliplanter, nemlig Growshop der ligger ved Bellahøj. Her får man god betjening, billige potter og pinde så derfor anbefaler jeg butikken til alle og enhver der står og mangler disse til sin have. De har også meget mere som jeg ikke har behov for, men det har du måske, og de er i hvert fald rare og hjælpsomme  med råd og en hyggelig sludder ;))

Chili

I den seneste uge er flere af chiliplanterne skudt i vejret og har derfor brug for ekstra støtte. En due har allerede forsøgt at lande i en Pink Tiger og fik knækket en af stænglerne med fine blomster på. Havde i skuret liggende gamle krøllede IKEA pinde som blev klippet til og blev sat til at støtte de Thunder Mountain Longhorn. Nu begynder planterne også for alvor at sætte frugt så hvis vejret bliver fint hele sommeren bliver høsten fantastisk. Se blandt andet Afghan Short og Black Scorpion Tongue samt mange flere både her og i Galleriet. Håber at få pindet resten af chiliplanterne der trænger senere i dag .

Det er nødvendigt at bruge sin fridag bedst muligt eller hvad man nu kan kalde det at nusse i haven med tilhørende maskinstøj!

Tomater

Det er fortrinsvis ampeltomaterne der har sat frugt og så et par få andre. Men blomster har de alle fået, så nu kan jeg kun glæde mig til at se tomater vokse ud og blive modne. De har haft godt at den seneste måneds varme og sol. Du kan se og følge mine tomater her og se mere i Galleriet.

Min basilikum

nyder også solen og stortrives i mini-drivhuset. Se andre af mine krydderurter her og i Galleriet.

, , , , ,