Hvordan går det med tomaterne


Hvis jeg sidder lige så stille her på pinden…

så lægger hun nok ikke mærke til at jeg ‘griser’ lidt på tomatplanterne nedenunder – men det gør jeg!

De planter det går ud over er lige så stille ved at blive store og har sat både blomster og tomater, så nu ventes der på lidt mere varme så de kan blive modne og spiselige. Lige nu er det dog kun bladene fuglene har ‘griset’, men når tomaterne vokser til efterhånden som de modnes, er jeg ikke sikker på at de helt undgår en klat eller to hvis der stadig er mængder af gråspurve i haven. Så de skal vaskes godt inden de spises…

‘Ukrainian Purple’
‘Ukrainian Purple’
‘Crushed Heart’
‘Crushed Heart’

Flere tomater på vej

Her lige før Sankt Hans er tomatplanter i haven i blomst og med små og større tomater på. Udover tomaterne ‘Ukrainian Purple og Crushed Heart’ øverst så er herunder en lille foto tomat tour igennem resten af de planter jeg har i haven i år…

, , ,