Tomathøst


Nu begynder…

tomaterne at modne. Det vil sige foreløbig alle de små af slagsen. Har den seneste uge høstet halvanden kilo og de ligger nu klar til jeg kaster dem i en gryde og laver tomatketchup af dem.

Sidste års Excel statistik ark skulle støves af inden de kunne tage i brug til denne sæson. Det var lidt op af bakke med især chili statistikken som har mange navne, men det lykkedes.

Seneste halvår har været en hård omgang for min hukommelse, men nu er arkene pudset af og i brug. Det var som at løse en af de svære krydsord. Begyndelsen er let men så lige pludselig skal man hente de inderste hjerneceller frem for at løse opgaven, og jeg som ikke er vild med at bruge hovedet!

Erkendelsen er dog, at jeg faktisk ej behøvede det, for egentlig så er det bare slavisk gentagelse af diverse formler indsat i arket. Rent stabilt og ensformigt arbejde en times tid til opgaven er løst.

Nu er det bare med at huske at føre statistikken for hver lille høst i haven ;))

, ,