Vampire


 Vampire er en meget smuk slank plante med sortgrønne blade, stilke og lilla blomster. De planter jeg har haft i haven er blevet henholdsvis 65 og 72 cm høje, Ø32cm. De har fået de flotteste Jalapenos lignede chilifrugter der modnede fra sort til sort med mørkgrønne aftegninger, for til sidst at blive meget smuk dyb rød.

Chilifrugter er fra 8-10 cm lange og Ø3-3,5cm.

Har ikke kunne finde hvor Vampire oprindeligt stammer fra, men når alt kommer til alt, så stammer alle chiliplanter fra Mellem- og Sydamerika en gang.

Vampire er helt klart værd at dyrke. Den er ikke for skrap i styrke og smager rigtig skønt på mange måder. En smuk plante at se på i haven er ej heller et dårligt argument for at så et frø og se denne spændende chiliplante vokse til. Blomsterne er så flotte.

Har fundet en opskrift på bagte Vampire som jeg må prøve – tror også den er god til f.eks. Early Jalapeno.

Skulle være ganske enkel ved at dele chilien i halve med frøstokken intakt. Fyldes med cremet ost og på toppen rives lidt cheddar. Drys finthakket løg, koriander og hakket små baconstykker på toppen og derefter ind i en forvarmet ovn ved 200 grader i små 15-20 minutter.